Muslim Forums > Topics kkkkkkkk has created > Any Albanian Muslims in here living in UK or other western countries? Previous topic Next topic
Any Albanian Muslims in here living in UK or other western countries?
Author
Available only
to logged in members
Posted on Fri, Apr 21, 2006 01:27

Selamu alejkum

A ka Shqiptare te regjistu ne kete web site?Reply / add comments      Quote      Report abuse   Bookmark and Share
Available only
to logged in members
Posted on Mon, Apr 24, 2006 03:49

we alejkum selam

Me qe qenke ne NY nese deshiron mund te te jap numrin e telefonit te ndonje vellai myslyman shqiptar qe jeton aty dhe te takoheni adhe te njiheni edhe me me shume vellezer muslyman nga Shqiperia.

Lus Allahun qe t'i lehtesoje ?eshtiet dhe te te jape begati kudo qe te jesh! Amin
Selamu alejkum
KlodiReply / add comments      Quote      Report abuse   Bookmark and Share
Available only
to logged in members
Posted on Fri, Apr 21, 2006 09:20

Selam Alejkum Vellai. Une jam nje shqiptar musliman i rregjistruar ketu. Jam nga Tropoja, Alb, dhe jetoj ne Nj, USA.

Me duket se une jam i pari shqiptar musliman qe u rregjistrova ne kete websajt.

Te uroj gjithe te mirat. Flasim prap neper tema tjera, ishalla.Reply / add comments      Quote      Report abuse   Bookmark and Share
Previous topic     Next topic